Copil de 17 ani, drogat și fără permis la volanul unei mașini furate

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras un autoturism parcat în faţa unui imobil, de pe strada Odobeşti, din municipiul Galaţi.

La adresa indicată, poliţiştii au identificat un tânăr, de 21 de ani, care le-a declarat că a observat că autoturismul nu se mai afla în faţa imobilului, dar că ar fi fost adus înapoi după circa 4 ore

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea respectivă, tânărul ar fi consumat alcool, împreună cu patru prieteni, cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, şi, la un moment dat, cu acordul său, adolescentul, de 17 ani, s-ar fi deplasat cu autoturismul, pe raza municipiului Galaţi, pentru a face cumpărături.

Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanţa THC 5 (cannabis). Întrucât minorul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr