O nouă modalitate de plată a impozitelor fără a mai sta la coadă. Este disponibilă la Galați din 1 noiembrie

Primăria municipiului Galați informează că, începând de la 1 noiembrie 2021, va fi disponibilă o nouă modalitate de plată a taxelor și impozitelor, prin intermediul stațiilor SelfPay, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, pe lângă metodele existente deja (online pe www.ghiseul.ro, ordin de plată sau direct la casierii). La aceste stații se pot plăti taxe și impozite locale, facturi diverse (electricitate, gaze, internet, apă, telefonie, cablu), taxe auto, rate credit etc. Subliniem că, pentru plata impozitelor și taxelor locale, comisionul este suportat de Primăria Galați.

La nivelul municipiului Galați sunt disponibile peste 30 de stații în rețeaua SelfPay, două fiind amplasate în sediul central al Primăriei, respectiv la sediul Direcției de taxe și impozite, celelalte preponderent în magazine sau benzinării.

Plata se poate face numerar, simplu și rapid, în orice zi, la orice oră. Contribuabilul poate fi identificat la orice stație prin scanarea unui cod de bare înscris pe documentul emis de Fiscalitate după data de 1 noiembrie 2021. După scanarea codului de bare, se va afișa tipul și cuantumul debitelor existente la data accesării, acesta putând vizualiza datele și informațiile cumulate pe rolul nominal unic unde este titular, precum și pe toate celelalte roluri nominale unice unde este parte.

Plata amenzilor se poate face prin identificarea contribuabilului utilizând codul numeric personal, seria, numărul și data procesului verbal, precum și cuantumul amenzii.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr