Șef nou la Colectare, la Fiscul din Galați. Nepotul deputatului Grindă a fost înlocuit

Continuă sarabanda în numirilor și destituirilor la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Galați. Vă reamintim că aceasta are în subordine, din punct de vedere fiscal, județele Galați, Brăila, Vrancea, Buzău, Constanța și Tulcea.

De câteva zile, Adina Claudia Moiseanu este noul director executiv al Direcției Colectare din DGRFP Galați. Juristă de profesie, fostă șefă a Serviciului juridic din AJFP Buzău, Adina Claudia Moiseanu l-a înlocuit în funcție pe Ștefan Sergiu Bordea, inspectorul vamal care a fost numit în funcție anul trecut.

Numirea lui Bordea a stârnit multe controverse la momentul respectiv, având în vedre că este soțul nepoatei lui Ion Ștefan, fostul ministru al Dezvoltării, zis și ministrul „Grindă”.

Înaintea lui Bordea, la conducerea Colectării fusese, pentru o perioadă de numai trei luni, actuala șefă a AJFP Galați, Mioara Daniela Carp, IT-ist de profesie.

Director general al DGRFP Galați este deocamdată brăileanul Cătălin Picuș, al treilea director general în mai puțin de o jumătate de an (după pensionatul Eugen Ciorici și retrogradatul Petrică Munteanu. Sunt așteptate însă ceva surprize, probabil în noiembrie-decembrie, pe măsură ce se va contura noua alianță politică ce va susține guvernul.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr