Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reduce la 30% gradul de ocupare a sălii de spectacole

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reduce la 30% gradul de ocupare a Sălii de Spectacole, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1.130/2021 pentru modificarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.

Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte în spații închise sau deschise sunt permise cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în HG 1.130/2021.

Măsurile au intrat în vigoare astăzi, 25 octombrie 2021.

Spectatorii vor face dovada vaccinării sau trecerii prin boală doar cu CERTIFICATUL DIGITAL al UE privind COVID, care poate fi obținut de pe https://certificat-covid.gov.ro/.

Certificatul digital va fi verificat la intrarea în Sala de Spectacole de către personalul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” cu ajutorul aplicației mobile Check DCC.

Programul de reprezentații al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” poate fi consultat pe fanitardini.ro/program, iar biletele la spectacole pot fi cumpărate de pe bilete.fanitardini.ro.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr