„Minune”de Galați. A fost găsită mergând pe DN24D prima mașină fără șofer din județ

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a condus un autoturism deşi nu deținea permis de conducere. La vederea oamenilor legii acesta a părăsit locul şoferului şi s-a deplasat pe bancheta din spate.

În data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iași aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe DN 24D, comunicația Galați – Cuca, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism, înmatriculat în România.

În momentul în care aceștia s-au apropiat de mijlocul de transport au constatat că în habitaclul acestuia sunt două persoane, una pe scaunul din dreapta faţă, cea de a doua pe bancheta din spate,

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul fusese condus de persoana aflată pe bancheta din spate, un bărbat în vârstă de 34 de ani, care în momentul oprii autovehiculul a părăsit locul şoferului.

Deoarece acesta nu a putut prezenta permisul de conducere, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că tânărul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr