Terorism ca-n filme la Smârdan. Familie atacată în propria casă cu cocteiluri Molotov!

Deși pare greu de crezut, în aparent liniștita localitate Smârdan, din costa Galațiului s-a produs în noaptea de miercuri spre joi un incident de amintește de filmele cu teroriști. Varianta „hard die”.

Doi tineri din sat au fost reținuți, iar un altul din Schela este cercetat în libertate, sub acuzațiile de distrugere și violare de domiciliu. Ei au intrat cu forța în gospodăria unei familii din Smârdan, unde au aruncat cocktailuri Molotov în casă, provocând mai multe distrugeri.

„La data de 27 octombrie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Smârdan au identificat trei bărbați, de 21, 23 și 26 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere. Din primele cercetări a reieșit că, în noaptea de 26 octombrie, în jurul orei 23.00, aceștia ar fi rupt poarta de intrare în imobilul persoanei vătămate și ar fi pătruns în curte, de unde ar fi aruncat două recipiente cu substanță inflamabilă în ușa locuinței și într-una dintre ferestre. Fapta s-ar fi petrecut după ce, în cursul aceleiași zile, cei trei ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu proprietarul imobilului, cu care ar fi avut un conflict spontan. Bărbații de 21 și 23 de ani au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă”, informează IPJ Galați.

Momentan nu se cunoaște adevăratul mobil al faptei (explicația cu „conflictul spontan” este doar decorativă), însă există bănuiala că are legătură cu extrem de activă lume interlopă din zonă.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr