Incident șocant: un pușcăriaș proaspăt eliberat a atacat oamenii dintr-un bar cu o drujbă

Nu se-ntâmplă doar în filme, ci și în viața reală! Un atac de o violență extremă, soldat cu rănirea gravă a unui bărbat și cu importante distrugeri, a avut loc zilele trecute într-un bar din Tg. Bujor.

Incidentul s-a petrecut în toiul zilei și a fost motivat, spun anchetatorii, de dorința de răzbunare a atacatorului, un cetățean care abia ce fusese eliberat din pușcărie. Acesta ar fi vrut să bea într-un bar din oraș, numai că patronul a refuzat să îl mai servească.

Turbat de furie, individul, pe nume Ionuț Csiki, a plecat și s-a întors cu o drujbă. A distrus ușa cârciumii, a intrat cu motoferăstrăul pornit și s-a năpustit direct asupra proprietarului, pe care l-a tăiat, provocându-i răni grave.

„Pe fondul consumului de alcool şi a unei stări conflictuale spontane, inculpatul, înarmat cu un motoferăstrău în funcţiune, a intrat în incinta unui bar din oraşul Tg. Bujor, prin secţionarea uşii de acces, după care a agresat persoana vătămată, cauzându-i acesteia o plagă tăiată, leziune traumatică pentru a cărei vindecare sunt necesare 7-9 zile de îngrijiri medicale”, au stabilit procurorii, conform unui comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Csiki a fost reținut la scurt timp și dus în fața unui complet de la Tribunalul Galați, faptele pentru care procurorii au cerut arestarea preventivă fiind: tentativă de omor, distrugere, port fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Magistrații au admis cererea și l-au trimis după gratii pentru următoarele 30 de zile, însă acuzatul a atacat decizia, Curtea de Apel urmând să se pronunțe definitiv pe data de 4 ianuarie.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr