Primarul Pucheanu, după ce pe trotuare au apărut panouri publicitare care încurcă pietonii: „Avem și noi proștii noștri”

Zilele trecute, un hipermarket din Galați și-a amplasat mai multe panouri publicitare pe domeniul public (mai exact pe trotuare), care obstrucționează circulația pietonilor. Panourile nu lasă loc pietonilor să treacă, atât din cauza poziționării stâlpilor de susținere, dar mai ales din cauza înălțimii mici la care este pus panoul, oamenii fiind nevoiți să se aplece pentru a trece pe dedesubt.

Cum există serioase îndoieli că prevederile legale sunt respectate, au fost sesizate Poliția și primăria, pentru a elucida situația.

„Referitor la respectivul panou, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții au făcut verificări și au depistat două asemenea indicatoare. În acest caz, au luat legătura cu reprezentanții Lidl și le-au dat termen să se prezinte la sediul Poliției Locale Galați cu documentele care să justifice legalitatea amplasării acestor acestor panouri. După verificări, se vor lua măsurile legale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați, Aurelia Matei.

Și primarul Ionuț Pucheanu a anunțat că va dispune verificări în acest caz. „Nu pot decât să sper că nu a autorizat nimeni din Primărie așa ceva. În orice caz, această situație va fi îndreptată, vă asigur. Au mai fost niște panouri amplasate aiurea și au fost înlăturare. Avem și noi proștii noștri”, a declarat, în știlul său caracteristic, primarul Ionuț Pucheanu.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr