Cât de prost să fii? Un gălățean care se întorcea acasă din Italia a sunat la 112 să reclame că GPS-ul l-a dus în munții Sucevei

Un gălăţean care se întorcea acasă din Italia a reușit să se facă de râsul națiunii, după ce a reclamat la 112 că a fost direcţionat greşit de aplicaţia GPS şi a ajuns pe drumul Panaci-Bilbor care este neterminat, rătăcindu-se noaptea pe drumul forestier din zonă.

Bărbatul care voia să ajungă de fapt acasă la el, într-un sat din județul Galați, a mers orbește după GPS (zici că s-au demontat toate indicatoarele rutiere din țara asta, nu alta!) și s-a pomeni în comuna Panaci, care se află în judeţul Suceava, în munţii Călimani, la 24 km de Vatra Dornei.

Gălăţeanul i-a spus dispecerului că se află pe un drum forestier, drept pentru care s-a dispus constituirea în regim de urgenţă a mai multor echipaje şi au fost demarate activităţi de căutare. Bărbatul de 49 de ani din judeţul Galaţi a fost găsit de poliţişti pe un drum forestier necatalogat şi închis circulaţiei publice aflat la intersecţia cu D.J. 174.

Acesta a declarat poliţiştilor că a venit din Italia cu autoturismul său Suzuki Grand Vitara şi se deplasa către localitatea de domiciliu situată în judeţul Galaţi.

El a introdus în aplicaţia GPS numele localităţii unde dorea să ajungă iar aparatul GPS, l-a direcţionat pe raza comunei Panaci, sat Glodu, unde a părăsit D.J. 174, a intrat din neatenţie pe un drum forestier, care la scurt timp a devenit impracticabil, iar din acest motiv, a sunat la 112, solicitând ajutor.

Gălăţeanul a fost preluat de către un echipaj şi a fost direcţionat către Galaţi. Dacă a pornit din nou GPS-ul, probabil că acuma e pe undeva prin munții Făgăraș, unde caută Faleza Dunării, al doilea restaurant, pe mâna dreaptă, masa 3.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr