Finul Dobrea a depus, în fața nașului Pucheanu, jurământul de nou șef al Poliției Locale Galați

Noul director general al Poliției Locale Galați, Marius Dobrea, a depus jurământul și își poate exercita atribuțiile începând din 14 februarie 2022. De Ziua Îndrăgostiților adică, par că pentru a simboliza faptul că dragostea plutește în aer în această combinație. Căci ce altceva poate fi decât dragoste, când noul șef al Poliției Locale este finul primarului Ionuț Pucheanu, adică al „comandantului suprem” al armatei de purtători de „cașchetă și baston”.

Este de prisos să mai spunem că la eveniment au fost prezenți nașul noului boss, adică primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, dar și câțiva funcționari din cadrul Primăriei, că doar nu era să-și lase șeful singur, că nici la nuntă n-au fost doar nașul și finul, au mai dănțuit și alții pe acolo. De data asta, însă, nu s-a lăsat cu dans (deși numirea lui Dobrea a fost „cu cântec”) și nici cu masă întinsă (nu la Primărie, evident, căci după aceea e altă poveste, pe care o să v-o spunem la momentul potrivit).

Bine, Primăria Galați ne-a transmis că nu relația dintre primar și personaj a stat la baza alegerii, căci „Marius Dobrea este un profesionist, cu 26 de ani de experiență în poliție. Este absolvent al Facultății de Poliție din cadrul Academiei de Poliție „Al. I. Cuza” București, specializarea Drept, a urmat cursuri postuniversitare și de prefecționare, deține un master cu specializarea „Politici Europene. Managementul Siguranței Publice” la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați”.

În perioada 2019-2021 a fost șeful Poliției municipiului Galați; 2018-2019 – împuternicit adjunct al șefului IPJ Galați cu atribuții pe linie de ordine publică; 2009- 2018 – șeful Poliției municipiului Galați; 2009 – director al Corpului de Control al Ministrului de Interne; 2006-2009 – adjunct șef IPJ Galați cu atribuții pe linie de ordine publică; 2002-2006 – șef Secția 1 Poliție (Poliția municipiului Galați); 1995-2002 – ofițer de investigații criminale la Poliția municipiului Galați”.

Păi și ce? A zis cineva c-ar fi altfel?

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr