GALAȚI AJUTĂ UCRAINA: Noi locuri de cazare oferite refugiaților de către Universitate. Solidaritatea gălățenilor – impresionantă

Ca urmare a creșterii masive a numărului de refugiați ucraineni care ajung la Galați s-a luat decizia de a fi mărită capacitatea de cazare în căminele studențești de la Universitatea Dunărea de Jos. Instituția de învățământ pune la dispoziție încă două cămine, ceea ce duce numărul de locuri disponibile aproape de 800.

„Mărim capacitatea de cazare destinată refugiaților din Complexul Studențesc „Al I Cuza” din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați până la nivelul de 770 locuri. Am deschis Căminul B si Căminul LSG, după ce anterior am cazat în Căminul A și C. Mulțumim din suflet studenților și organizațiilor studentești, precum și tuturor voluntarilor ce ne sunt alături. Sunteți de aur! Mulțumim tuturor oamenilor, precum și companiilor ce ne susțin!”, a declarat prorectorul UDJ, Alexandru Nechifor.

În același timp, mii de gălățeni s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe refugiați. În esență, femei cu copiii, precum și bătrâni care și-au lăsat de izbeliște, îngroziți, casele și au plecat pentru a-și salva viețile. Solidaritatea gălățenilor este impresionantă, iar oaspeții noștri din Ucraina au avut numai cuvinte de laudă pentru omenia românilor.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr