Unde se află centrele de autorecenzare din Galați unde puteți primi ajutor să completați chestionarele

Primăria municipiului Galați informează că au fost înființate 12 centre unde gălățenii pot completa formularele de recenzare cu asistență din partea recenzorilor. Acestea funcționează la: Primăria municipiului Galați, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Galați, Serviciul Public Comunitar Local pentru Evidenta Persoanelor, Serviciul de Stare Civila Galați, Direcția Impozite Taxe și Alte Venituri Locale (Sediul central, str. Domnească nr.13; Secția 2 – Bdul. Henri Coandă nr. 40; Secția 3 – Micro18, Bdul. Brăilei, bloc E4; Secția 4 – str. Basarabiei nr.55, bloc A16 parter), Shopping City Galați, Biblioteca Județeană „V.A. Urechia”, Societatea Gospodărire Urbană, Piața Centrală Galați.

Lista centrelor cu adrese și program de funcționare se găsește atașată.

Reamintim că în perioada 14 martie – 15 mai 2022 are loc etapa de autorecenzare din cadrul Recensământului populației și locuințelor. Pentru prima dată în România recensământul va fi sută la sută informatizat, oferindu-se posibilitatea autorecenzării care se va realiza online de pe orice telefon mobil inteligent, tabletă sau calculator cu acces la internet, accesând site-ul www.recensamantromania.ro. Chestionarul pentru autorecenzare va fi disponibil în limba română, în limbile minorităților naționale și în limba engleză. Recensământul populației și locuințelor se desfășora în două etape astfel:

  • în perioada 14 martie – 15 mai 2022 va avea loc autorecenzarea online;
  • în perioada 16 mai – 17 iulie 2022, pentru cei care nu s-au autorecenzat, va avea loc recenzarea prin interviu față în față, cu înregistrarea datelor pe tabletă, de către un recenzor.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr