Prima țintă de la Galați a lui „Cattani de la ANPC”: un restaurant din grupul Vega Hotels al familiei Istrate

La doar o zi de la numirea sa la conducerea Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Galaţi, Sorin Susanu şi-a făcut simţită prezenţa în zonă. Cetățeanul supranumit (n-am înțeles de ce, dar, mă rog…) „Cattani de la ANPC” a început controalele la agenţii economici din Galaţi.

Prima țintă – am zice că deloc întâmplător; așa a procedat Susanu peste tot pe unde a fost: s-a războit mai ales cu restaurantele și hotelurile – a fost bucătăria unui mare hotel de pe Faleza Dunării. Hotelul aparține familiei Istrate (grupul Vega), iar alegerea lui pentru primul desant ține de strategia războiului. Dacă vrei să te remarci pe câmpul de luptă sari să-l bați pe „ăl mai tare, de pe calul cel mai mare”, nu-ți pierzi timpul cu țăranii luați la oaste cu furci și greble.

Comisarii au găsit la restaurantul cu pricina ceea ce găsești, dacă e să fim corecți, în mai toate restaurantele din Galați, cu vreo 3-4 excepții notabile: zeci de kilograme de alimente şi produse mucegăite, expirate sau ţinute în condiţii improprii, mizerie, frigidere vechi şi ruginite, aparatură neigienizată.

Administratorul unităţii a fost amendat cu 30.000 lei, dar mai ales a aflat cine-i șeful pe aici, nu mai e niciun dubiu. „Toate produsele neconforme au fost retrase din consum, iar bucătăria va rămâne închisă până la remedierea tuturor problemelor”, a anunţat Sorin Susanu.

Vor urma şi alte controale în zilele următoare, anunţă şeful CRPC Galaţi. Sursele noastre indică faptul că urmează un alt „greucean” din HORECA, respectiv Traian Sandu (cu hotelurile lui din zona centrală și cu saloanele de nunți de la ieșirea spre Vînători), dar nu înainte de a ieși show cu terasele de pe Faleză. Aici e aici, că e plin de protejați și proptele acolo, nene Susane!

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr