Noua cantină a Spitalului TBC a costat 6 milioane de lei. Cum o laudă conducerea CJ Galați

Bloc alimentar nou, la Spitalul TBC din Galați. Clădirea care va găzdui sala de mese, bucătăria, cămara, dar și spații de studiu pentru studenții la Medicină a fost finalizată. Este o investiție a Consiliului Județean Galați, în valoare de peste 6 milioane lei.

„Este o clădire modernă, cu spaţii separate pentru pregătirea hranei, recepţia şi depozitarea alimentelor, echipamente noi de gătit, sală de mese și tot ceea ce este necesar pentru o bucătărie de spital.
Este o investiție de peste 6 milioane de lei, pentru ca pacienții să beneficieze de mâncare cât mai bună, de un meniu cât mai diversificat și mai adaptat nevoilor lor, bineînțeles cu respectarea celor mai drastice norme igienico-sanitare”, spune Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Noua clădirea este finalizată și, în prezent, se instalează echipamentele necesare pregătirii hranei (maşini de gătit, dispozitive de gătit pe bază de abur, roboți profesionali de bucătărie sau mașină industrială de spălat).

În noua clădire au fost realizate și două săli de curs, cu intrare separată, pentru studenții de la Facultatea de Medicină.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr