Ce restricții de trafic sunt în perioada următoare în Galați. Cum se circulă în noaptea de Înviere și în zilele de după

Primăria municipiului Galați informează că, în perioada următoare în oraș vor fi o serie de restricții de trafic rutier, după cum urmează.

Zona Gării 8

În perioada 26.04.2022 – 30.04.2022, se vor desfășura lucrări de retrasare a liniei ferate industriale care traversează strada Gara nr. 8 și interiorul societății DOCURI SA. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, în perioada menționată, se va închide circulația autovehiculelor pe str. Gara nr. 8.

Ruta ocolitoare recomandată este str. Portului – str. Ana Ipătescu – str. Al. Moruzzi (tur – retur). Totodată, traseele de autobuz 10 și 24 vor fi deviate, din str. Portului, pe str. Ana Ipătescu – str. Alexandru Moruzzi – Damen și retur.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Strada Domnească, în noaptea de Înviere

În Noaptea de Înviere, între orele 23.00 şi 1.30, pentru buna desfăşurare a manifestărilor religioase, se va închide circulaţia pe strada Domnească, tronson cuprins între str. Basarabiei şi str. Ep. M. Ştefănescu. Astfel, vor exista unele modificări privind transportul în comun, după cum urmează:

– Traseul 26: Semicursa cu plecare la ora 23.05 de la Gara CFR va fi deviată pe str. Basarabiei – str. Traian.

– Traseul 102. Semicursa cu plecare  la ora 22.28 din Micro 19 va fi anulată.

Semicursele cu plecare de la orele 22.13 şi 22.28 din Bariera Traian vor fi anulate. 

Încă o stradă cu sens unic

În perioada 26-28 aprilie 2022, se vor executa lucrări de semnalizare pe str. Smârdan şi pe artera de circulaţie paralelă cu str. Brăilei (artera care asigură legătura între str. Română şi str. Al. Cernat), în vederea implementării de sensuri unice pe arterele menţionate. „Rugăm conducătorii de autovehicule să circule cu atenţie şi să respecte semnalizarea rutieră”, atenţionează Primăria Galaţi.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr