„Cattani” de la Protecția Consumatorilor le dă „la operație” pesediștilor din Galați. Ultima victimă: firma de bac a fostului ministru Ștefan Viorel

Devine tot mai clar că Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Galați, are o strategie clară de a „le da la operație” mai ales celor din PSD. După ce a închis cârciuma primarului și a făcut ravagii prin restaurantele grupului Vega (dar nu numai), în vizor a intrat și firma de trecere cu bacul a fostului ministru Ștefan Viorel. De care până acum n-a îndrăznit nici măcar Sfântul Petru să se ia.

„Cattani” i-a dat însă o amendă de 15.000 lei și a dispus oprirea la mal a unei ambarcațiuni care face transport de călători și mașini de pe un mal pe altul al Dunării, între Galați și Tulcea. Sancțiunile au fost aplicate, ca să fie clar ce-i aia „Cattani”, de comisarii de la Protecția Consumatorilor societății din Galați, care gestionează bacurile care traversează Dunărea.

„Ținând cont de specificitatea zonei, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Galați a demarat controale la agenții economici care oferă consumatorilor servicii de traversare a Dunării de pe un mal pe altul. Chiar dacă discutam doar despre rezultate preliminare, starea de fapt actuală necesită o importantă îmbunătățire. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a elimina potențialele pericole pentru consumatori și vom oferi consiliere agenților economici. În Galați, a fost necesară aplicarea unei măsuri imediate de oprire a unei ambarcațiuni care oferea servicii de transfer pietonal și auto între cele două maluri ale Dunării și o amendă de 15000 lei”, a declarat Sorin Susanu (zis „Cattani), comisarul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Galați.

Au fost descoperite nereguli referitoare la calea de acces pentru pietoni și autovehiculelor, zone nesigure pentru pasageri, neconcordanțe în acte, probleme la sistemul electric cu potențial pericol pentru consumatori, lipsa unui regulament de funcționare, informații incomplete, produse medicale în trusa de prim ajutor expirate.

Controalele vor continua la toți agenții economici care oferă astfel de servicii, a mai precizat Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Galați. Bine, nu-i clar dacă le va continua el, că la cum a sărit la gâtul pesediștilor tare ne paște un gând că va fi din nou detașat, undeva unde-a înțărcat mutul iapa. Deschidem pariurile!

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr