Urmărire ca-n filme pe străzile Galațiului, pe urmele unui șofer drogat și fără permis. Individul are deja o condamnare pentru omor

Incidentul a avut loc miercuri, 1 iunie, în oraşul Galaţi. Poliţistii Biroului Rutier Galaţi au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe o stradă din oraş. Şoferul nu a oprit, iar poliţiştii au plecat în urmărire.

La final, bărbatul a încercat să coboare din maşină şi să dispară, dar a fost imobilizat de poliţişti. Ulterior, poliţiştii au aflat că bărbatul consumase droguri şi nu avea dreptul să conducă o maşină.

„Poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului şi, pe strada Mihail Sadoveanu, conducătorul auto a oprit şi a coborât din maşină, încercând să fugă. A fost prins de poliţişti şi imobilizat, în urma verificării acestuia, constatându-se că are permisul de conducere anulat.

Bărbatul, de 26 de ani, a fost cercetat in 2020 şi condamnat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. La sediul Poliţiei, bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr