Al șaselea eșec al proiectului legat de exproprierile de pe centura Galațiului. Cine suportă pagubele?

Consilierii PNL nu au participat nici miercuri, 8 iunie 2022, la şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Galaţi, care a avut pe ordinea de zi cele două proiecte care vizează exproprierile pentru Drumul de Centură al municipiului Galaţi.

Concluzia este, așadar, că exproprierile nu se vor face, proiectul este în continuare blocat și – cel mai grav – bugetul public va suporta penalități financiare importante. Pe care le vom plăti tot noi, gălățenii, în niciun caz politicienii care se joacă de-a administrația publică. Desigur, există și varianta să punem mână de la mână și să-i dăm în judecată pentru a acoperi ei, cu averile personale, prejudiciul produs!

„Consilierii PNL şi-au făcut un obicei de a nu se prezenta la şedinţele în care trebuie aprobate proiectele privind exproprierile de pe Drumul de Centură. Aşa cum am mai spus, Centura Galaţiului este un obiectiv de investiţii strategic pentru judeţul nostru, un obiectiv foarte important în primul rând pentru siguranţa şi decongestionarea traficului rutier în zona municipiului Galaţi şi care aduce investiţii de 30 de milioane de euro. Consilierii PNL nu au participat nici astăzi la şedinţa extraodinară a Consiliului Judeţean Galaţi. Subliniez încă o dată că această investiţie nu este a unei anumite persoane, ci reprezintă un obiectiv major pentru gălăţeni. Din păcate, cele două proiecte pentru a putea face exproprierile pe Drumul de Centură nu au trecut, pentru că este nevoie de 24 de voturi, adică de două treimi din totalul consilierilor judeţeni. Sper că, la un moment dat, consilerii judeţeni de la PNL să participe la şedinţe şi să voteze proiectele pentru dezvoltarea judeţului nostru, altfel, riscăm să pierdem fondurile europene”, a declarat Costel Fotea.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr