Un nou consilier local, din partea Pact pentru Galați. „Rotația cadrelor” continuă cu președintele micului partid

Liderul PACT pentru Galați, Gregor Teodorescu, economist de profesie, a depus jurământul de consilier local în ședința extraordinară a aleșilor din, 25 iulie 2022. Trebui știut că aceasta este deja a doua schimbare pe care o aduce micuța formațiune politică locală în Consiliul municipal.

PACT pentru Galați a obținut, la ultimele alegeri locale, două mandate de consilier. Pe 21 octombrie 2020, ziua în care s-a constituit noul Consiliu Local, au depus jurământul Doru Căstăian și Anamaria Mihai. Pe 26 februarie 2021, Anamaria Mihai și-a dat demisia din Consiliul Local, locul ei fiind luat de Sorin Frăsina.

Însă pe 20 iunie 2022 și Sorin Frăsina a demisionat, „în baza politicii de rotire stabilită inițial”. În locul său a depus jurământul de consilier Gregor Teodorescu. Acesta ocupa abia locul 9 pe lista candidaților PACT la Consiliul Local. Validarea candidaturii acestuia a devenit posibilă deoarece toți cei din fața lui – Charlotte Barbu, Alexandru Nicolau Mircea, Yolaine Chloe Garambois, Andrei Velea, Daniela-Marlena Alexandru – au renunțat la mandat.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr