Femeile pesediste și-au ales lidera de la Galați. Poziția, ocupată de senatoarea Laura Georgescu

Știm că nu-i treaba noastră să comentăm ceea ce face un partid politic la el în bucătărie, dar trebuie neapărat să vă mărturisim că am aflat că femeile pesediste și-au ales liderul (era să zicem masculul alfa, Doamne feri!) pentru tot județul Galați.

Alegerile interne în organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat au fost demarate în urmă cu o săptămână, de jos în sus, după modelul impus de democrație și de „tătucul nea Ion Iliescu”, acest Moise al social-democrației naționale. S-a ajuns deja la faza pe județ, urmează cea pe națiune, logic.

Vestea momentului este că Organizaţia Municipala a Femeilor Social Democrate din Galaţi și ales șefa, iar noua preşedintă a acestei organizaţiei este senatoarea Laura Georgescu.

„Sunt onorată de votul colegelor care mi-au acordat, cu încredere şi optimism, responsabilitatea ocupării funcţiei de preşedinte al Organizaţiei Municipale a Femeilor Social-Democrate Galaţi. În ultimii ani, femeile reprezintă un factor de stabilitate, entuziasm şi perseverenţă pe scena politică. De aceea, noua echipă a organizaţiei va susţine promovarea femeilor pe criterii de competenţă şi corectitudine şi va sprijini fiecare doamnă care doreşte să se implice în viaţa politică pentru că astfel pot demonstra dorinţa şi puterea lor de a mişca lucrurile spre bine. Femeile au fost întotdeauna dedicate oamenilor, societăţii şi valorilor sociale!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Laura Georgescu.

Să vedem ce-o zice Viorica. Știți voi, Vioricaaaa Vasilica…

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr