Sărbătoare în „familia” siderurgiștilor din Galați. Mii de oameni la întâlnirea cu Sanjeev Gupta și cu echipa Oțelul, dar și la concertul Deliei

Mii de oameni au sărbătorit, împreună cu patronul Sanjeev Gupta, Ziua Familiei la LIBERTY Galați. Cu același prilej, combinatul a sărbătorit și noul parteneriat cu SC Oțelul Galați, dar a lansat și prima campanie de comunicare GREENSTEEL care scoate în evidență angajații.

Sanjeev Gupta, Executive Chairman LIBERTY Steel Group, mii de angajați ai LIBERTY Galați și familiile acestora s-au bucurat de un concert susținut de superstarul român Delia la primul eveniment dedicat Zilei Familiei siderurgiștilor, din 2019 până în prezent. Familia LIBERTY a sărbătorit, de asemenea, parteneriatul oficial cu Oțelul Galați, în prezența membrilor echipei care au vizitat pentru prima dată platforma siderurgică.

Pe 6 august, Sanjeev Gupta a urat bun venit celor aproape 3.000 de angajați și familiilor acestora, dar și autorităților naționale și locale, printre care Ministrul Economiei, dl. Florin Spătaru, care au luat parte la primul eveniment dedicat familiei, organizat pe platforma siderurgică de la începutul pandemiei COVID-19.

Familia LIBERTY și invitații săi au făcut un tur al pavilioanelor cu activități distractive, au vizitat principalele linii de producție și au asistat la spectacolele încheiate cu un concert live impresionant al Deliei, o figură iconică a muzicii românești. Evenimentul a fost moderat de Adrian Nartea, protagonistul unui cunoscut serial de televizune, iar copiii au fost răsfățați de trupa Coloricii.

De asemenea, echipa LIBERTY Galați a avut ocazia să primească câteva dintre starurile clubului Oțelul Galați și să celebreze parteneriatul recent anunțat.

Sanjeev a mulțumit tuturor angajaților printr-un discurs despre planurile de transformare GREENSTEEL care susțin compania siderurgică să producă oțel neutru în emisii de carbon până în 2030 și printr-o nouă campanie de comunicare captivantă care scoate în evidență oamenii care vor contribui la realizarea acestei viziuni. În discursul său a prezentat noul film corporate, care demonstrează transformarea LIBERTY Galați și a României în adevărați lideri europeni ai producției de oțel verde.

Sanjeev Gupta a declarat: “În business și acasă, familia este pe primul loc în viața mea. O zi în care toți membrii familiei noastre se pot întâlni și lega prietenii este nu doar distractivă, este esențială. Pentru că familia este sufletul societății și nucleul comunității din Galați. Eu și soția mea, Nicola, suntem foarte mândri să facem parte din comunitatea dumneavoastră. O comunitate care are atât de multe motive de mândrie și atât de multe de motive de speranță pentru viitor.”

Ajay Aggarwal, Președintele LIBERTY Steel Group Europe și Chairman of the Board LIBERTY Galați, a declarat: “A fost extraordinar să întâmpinăm atât de mulți membri ai familiei lărgite LIBERTY Galați – fără sprijinul lor nu am fi compania care suntem astăzi, nici compania care ne propunem să fim în viitor. Îi sunt recunoscător Deliei că a fost alături de noi în această zi de sărbătoare, Ziua Familiei. Va fi întotdeauna binevenită la noi și știu că “Ne vom revedea”!”.

Participant la Ziua Familiei LIBERTY Galați, Claudiu Fuica – Șef Sector Execuție Zincare și Acoperire Organică – a spus: “Mi-a plăcut că am putut să-mi aduc familia la combinat să le arăt unde lucrez. A fost un eveniment fantastic – am venit cu familia sa o vedem pe Delia pe scenă, dar am găsit multe alte lucruri interesante de făcut. Nu m-aș fi gândit vreodată că o să văd o artisă atât de celebră cântând chiar aici, pe platforma siderurgică – a fost minunat.”

MĂDĂLINA DEDIU

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr