CJ Galați s-a pornit la luptă cu drogurile. Deocamdată „sparge” niște bani pe jocuri video scumpe

Aflăm că tocmai ce s-a semnat un parteneriat între Consiliul Județean și Agenția Națională Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Galați. Astfel, prin decizia consilierilor județeni, a fost aprobat un sprijin financiar în valoare de 55.000 de lei pentru „achiziționarea materialelor necesare desfășurării campaniilor de informare, educare, conștientizare și prevenire a consumului de droguri”.

„Vor fi achiziționate simulatoare auto cu ecran TV, astfel încât tinerii să vadă ce înseamnă să conduci sub influența drogurilor, ecrane holografice cu tematică antidrog, ochelari cu ajutorul cărora este simulat efectul consumului de stupefiante sau alcool, precum și alte materiale de care ofițerii antidrog au nevoie pentru a le explica elevilor și tinerilor din Galați cât este de periculos consumul acestor substanțe interzise.

Astfel, vor putea fi organizate mai multe acțiuni de informare și educare privind consumul substanțelor adictive, precum și intervenții directe de sprijin a celor care au nevoie și se adresează Agenției Naționale Antidrog pentru ajutor. Ultimele statistici arată că numărul celor care consumă droguri este din ce în ce mai mare, iar adolescenții sunt cei mai expusi, mai ales atunci când se confruntă cu situații dificile. Suntem alături de Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Galați în această bătălie împotriva stupefiantelor”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Mai pe înțelesul tuturor, CJ „sparge” vreo 12.000 de euro pe niște jocuri video scumpe și niște ochelari. Totul cu o finalitate îndoielnică, dat fiind că mai bine ar face un memoriu către MAI (asta gratis) pentru că polițiștii de la antidrog își fac treaba extrem de prost, spre deloc. Asta ca să nu mai spunem de mărețul Centru Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, care există pentru a oferi sinecuri bine plătite unor neamuri și „pupile” de politicieni, dar și de înalți funcționari de Poliție.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr