Ajutor financiar pentru racordare la apă și canalizare, pentru gălățenii cu venituri mici

Primăria municipiului Galaţi informează că pot fi sprijiniţi în vederea racordării la reţeaua de apă şi canalizare, printr-un proiect cu fonduri europene finanţat prin PNRR, gălăţenii care îndeplinesc o serie de condiţii, astfel: îşi dau acordul cu privire la participarea în proiect, deţin o proprietate neracordată/nebranşată la sistemul public de alimentare cu apă şi/sau canalizare existent, iar media veniturilor nete lunare este sub salariul minim brut pe ţară garantat la plată pe membru de familie.

Cei care îndeplinesc aceste condiţii, pot beneficia de branşarea gratuită în cadrul unui proiect cu fonduri europene finanţat prin PNRR/2022/C1/3 – INVESTIŢIA 3: Sprijinirea conectării populaţiei cu venituri mici la reţelele cu apă şi canalizare existente.

Programul este destinat doar realizării branşamentelor de apă şi/sau canalizare pentru străzile pe care există la acest moment sistem public de apă şi/sau canalizare.

Cei interesaţi se pot prezenta la Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Galaţi din str. Fraternităţii nr. 1, cu următoarele documente: acord, carte de identitate (copie), act de proprietate (copie), dovadă venituri realizate, până pe 20 septembrie 2022.

Important! Este valabil doar pentru cei care nu au mai fost branşaţi până acum.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr