Șase clădiri din complexul Francezi, impozitate cu 500% din cauza stării de degradare în care au fost lăsate de proprietari

Şase clădiri situate în str. Regiment 11 Siret, Complex Francezi, urmează să plătească un impozitat pe clădiri majorat cu 500%, începând cu anul 2023, din cauza faptului că proprietarul nu le-a îngrijit.

Este vorba despre clădirile în care, pe vremuri, se desfăşurau activităţi de comerţ, precum: Tutungerie, Casă de comenzi, Spaţiu comercializare legume-fructe, Spaţiu comercializare pâine, Spaţiu anexă „Orient” şi Tonetă, toate aflându-se în proprietatea unei societăţi comerciale cu sediul în comuna Braniştea.

Societatea a fost notificată să procedeze la îngrijirea clădirilor din Complexul Francezi, însă nu au fost luate niciun fel de măsuri, drept pentru care municipalitatea propune consilierilor locali să aprobe un proiect de hotărâre privind majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri, începând cu anul 2023, pentru aceste clădiri situate în Galaţi, str. Regiment 11 Siret, Complex Francezi.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr