Intersecția dintre străzile Moruzzi, Dogăriei și Răsăritului (în Zona spitalului CFR), închisă traficului până la primăvară

Primăria municipiului Galați informează că, pentru buna desfășurare a lucrărilor necesare realizării unei stații de pompare a apelor uzate și a rețelei aferente, intersecția străzii Alexandru Moruzzi cu str. Dogăriei și str. Răsăritului se închide traficului rutier pentru o perioadă de patru luni. Practic, restricțiile vor dur până la 1 martie 2023.

Lucrările fac parte din cadrul proiectul operatorului „Apă Canal” ce vizează modernizarea și extinderea sistemului de apă și canalizare.

„Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor.

Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, a precizat Primăria municipiului Galați.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr