Biciclist omorât de un camion pe DN25, în județul Galați. Șoferul și victima sunt consăteni

Poliţia a fost sesizată, prin apel 112, în dimineaţa zilei de miercuri, 2 noiembrie 2022, în jurul orei 07.40, cu privire la faptul că pe DN25, în interiorul localităţii Drăgăneşti, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci, care au ajuns la faţa locului, au stabilit faptul că un bărbat de 31 ani, din satul Malu Alb, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un camion, la intrarea pe DN25, nu ar fi acordat prioritate unui biciclist, în vârstă de 74 ani, cu domiciliul tot în satul Malu Alb, care se deplasa pe partea dreaptă carosabilului, cu direcţia spre municipiul Tecuci, şi l-ar fi accidentat.

Din nefericire, bărbatul de 74 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, fiind constatat decesul.

Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.
Va fi întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, cercetările urmând a fi preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi – Biroul Rutier Drumuri Naţionale şi Europene.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr