Schimbare „via DNA” la conducerea Spitalului de Urgență din Galați: unitatea medicală are un nou director economic

Florentina Mihailov este noul director financiar-contabil al Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Ap. Andrei” din Galați, după ce DNA a anunțat o anchetă penală în amintita unitate medicală, vizată fiind chiar fostul director economic, Alina Grosu.

Florentina Mihailov este de profesie economist și a ocupat, anterior, funcția de șef serviciu contabilitate în cadrul aceleiași unități sanitare. Cum era de așteptat, numirea vine pe filiera PSD, partid care controlează cam tot ceea ce mișcă în sănătatea gălățeană.

Conform organigramei afișate pe site-ul Spitalului Județean, echipa managerială a unității sanitare este formată, în prezent, de prof. univ. dr. Doina Carina Voinescu, în calitate de director medical, as. Mariana Skowronscki (director Îngrijiri), de Florentina Mihailov (director financiar-contabil), coordonată fiind de managerul Valentina-Alina Dobrea.

Vă reamintim că fostul director economic, Alina Grosu, a fost trimisă în judecată, în septembrie 2022, pentru faptul că ar fi oferit, în urmă cu peste patru ani, unei candidate la un concurs pentru un post TESA din spital, subiectele probei scrise și subiectul probei de interviu, în condițiile în care respectivele informații nu erau destinate publicității.

Ca urmare a acestor demersuri, candidata respectivă ar fi susţinut cele două probe şi ar fi reuşit astfel să ocupe postul respectiv, fiind singura care a promovat atât proba scrisă, cât şi proba de interviu. Dosarul se judecă la Tribunalul Galaţi.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr