Adolescentă de 15 ani, violată în toaleta mall-ului de lângă Patinoar. Autorul a fost identificat, dar n-a fost prins

O adolescentă de 15 ani a fost violată, miercuri seară, în toaleta mall-ului de pe bdul George Coşbuc din municipiul Galaţi. Poliţiştii au fost anunţaţi prin apel la 112 şi când au ajuns la faţa locului au găsit-o pe fată care le-a povestit că fostul ei prieten ar fi tras-o cu forţa în grupul sanitar şi ar fi violat-o.

Poliţiştii, în urma examinării medico-legale care a confirmat că fata prezintă leziuni specifice unui act de viol, au întocmit dosar penal şi au declanşat operaţiuni de căutare a făptaşului.

„La data de 30 noiembrie 2022, la ora 19:12, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-o toaletă din incinta unui mall, amplasat pe bulevardul George Coşbuc din municipiul Galaţi, o persoană are nevoie de ajutor. Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie, ajunşi în scurt timp la faţa locului, au identificat o adolescentă, cu vârsta de 15 ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 19:00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten, care ar fi tras-o forţat într-un grup sanitar, unde ar fi constrâns-o, prin ameninţări cu acte de violenţă, să întreţină cu acesta, împotriva voinţei sale, un raport sexual normal“, a transmis IPJ Galaţi.

„Cel care ar fi comis această faptă nu a mai fost găsit la faţa locului, însă poliţiştii au stabilit cu exactitate cine este persoana, un tânăr cu vârsta de 17 ani. A fost efectuată cercetarea la faţa locului, iar după examinarea medico legală a minorei, s-a stabilit că aceasta prezintă leziuni ce pot data din ziua în care a fost reclamată fapta. A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de viol, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, fiind desfăşurate activităţi în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea acestei fapte şi a luării masurilor legale ce se impun”, a mai transmis IPJ Galaţi.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr