O zonă din cartierul Micro 14 intră într-un amplu proces de modernizare. Ce lucrări se fac

Primăria municipiului Galați continuă amplul program de modernizare a cartierelor, iar o nouă zonă unde se va interveni este cea a blocurilor A-C, din apropierea centrului medical „Irina” (cartier Micro 14).

Proiectul are în vedere în principal următoarele lucrări: amenajarea de noi locuri de parcare în locul garajelor demolate, refacerea părții carosabile, realizarea de alei de acces noi, amenajarea spațiilor verzi, înființarea unui loc de joacă pentru copii, asigurarea iluminatului public, realizarea marcajelor rutiere și a sistemului de preluare și evacuare a apelor pluviale etc.

În acest scop, a fost lansat în licitaţie publică un contract privind resistematizarea terenului din zona blocurilor A-C, cartier Micro 14 (proiectare și execuție). Este vorba despre terenul din imediata apropiere a Centrului medical Irina, acolo unde au fost demolate deja vechile garaje.

Valoarea estimată a contractului este de 3.686.197 lei fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 20 ianuarie 2023. Termenul de realizare va fi de opt luni, din care două luni vor fi pentru proiectare și șase luni pentru execuția lucrăilor.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr