Peste 40.000 de gălățeni primesc cardurile de energie, pe baza cărora pot plăti, în 2023, facturile la gaz, curent, căldură sau lemne

Numărul locuitorilor din județul Galați care urmează să beneficieze de ajutoarele la plata încălzirii prin cardurile de energie a ajuns la 40.000, conform directorului Oficiului Județean de Poștă Galați, Anișoara Neculai. Primele 10.000 de carduri, primite săptămâna trecută, au fost distribuite deja în mediul rural, în comune precum Cudalbi, Matca, Liești, Pechea (parțial), iar celelalte 30.000 vor fi distribuite în celelalte localități până pe 18 februarie, adică în această săptămână.

Din 13 februarie a început distribuirea cardurilor și în mediul urban, în municipiile Galați și Tecuci, dar și în celelalte localități rurale unde încă nu au ajuns, cum ar fi Tudor Vladimirescu sau Pechea, unde ar fi rămas un rest de circa 1.000 de carduri nedistribuite.

De asemenea, cardurile de energie vor fi distribuite și prin ghișeele exterioare – Oficiile Zonale de Poștă (OZP) Galați și Tecuci, de care depind mai multe comune. „Trebuie distribuite până pe 17-18 februarie, dar vremea ne cam împiedică, zăpada, frigul”, ne-a spus directorul Oficiului Județean de Poștă Galați.

Conducerea Poștei le recomandă tuturor gălățenilor care au orice fel de nelămuriri despre aceste ajutoare să sune la call center-ul pus la dispoziție de Poșta Română, la numărul de telefon 031 9966, care este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 – 20,00..

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr