Noi investitori în muribundul Parc Industrial de la Galați. Cine sunt cei care vor investi acolo și ce afaceri învârt

Sunt semne de înviere a Parcului Industrial Galați. Îl știți, e tarlaua aia de lângă Zona Liberă care a înghiți în ultimii 15 ani tone de bani fix degeaba, căci n-a avut nici măcar un amărât de client, fie el cât de mic. În schimb, au fost plătiți niște directori și niște membri în CA. Care, în lipsa activității societății, n-au făcut nici ei nimic, doar și-au încasat lefurile și indemnizațiile grase. Că doar i-a pus șeful de la partid acolo, ce mama ei de treabă!

Una peste alta, au fost semnate două noi contracte la Parcul Industrial, ambele foarte importante, a anunțat Primăria municipiului Galați. Este vorba despre doi investitori care se vor axa pe producție industrială și depozitarea și condiționarea cerealelor, cu avantajele aferente pentru comunitatea locală: locuri de muncă, includerea în lanțul de materii prime și distribuire locală samd). Mai mult, există în prezent negocieri avansate cu un al treilea investitor.

„Galațiul este din ce în ce mai atractiv pentru investitori. O nouă veste bună este că s-au semnat primele contracte cu doi investitori la Parcul Industrial. Acesta are numeroase avantaje pentru investitori pornind de la costurile reduse pentru teren, acces la utilități, facilități importante și poziționarea geografică”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Unul dintre noii investitori, cu care s-a semnat un contract ce vizează un teren de aproximativ 3,1 hectare, este compania Brise Grains S.A. din Constanța, care are în plan o investiție ce presupune depozitarea, condiționare și transportul cerealelor.

Cel de-al doilea investitor este societatea Romsit Construct SRL cu care a fost semnat un contract ce vizează un teren de circa un hectar pentru o bază de producție în domeniul construcțiilor.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr