Primul bloc ANL construit special pentru medicii din Galați a fost finalizat. Urmează încă două

În sfârșit o veste bună. Primul bloc ANL pentru angajații din domeniul sănătății din Galați a fost finalizat. Mai mult decât atât, săptămâna aceasta, Consiliul Județean aprobă criteriile de repartizare a acestor locuințe.

„Am finalizat conectarea blocului ANL la utilități – gaz, energie electrică, apă și canalizare.
De altfel, în ședința de luna aceasta vom aproba și criteriile pentru a putea beneficia de o locuință ANL, astfel încât, după ce toată documentația va fi gata și vor fi făcute ultimele finisaje, cei care întrunesc condițiile să poată să se mute în noile apartamente”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Blocul a fost construit în curtea Spitalului Județean de Urgență, are 20 de apartamente, 10 cu o cameră și 10 cu două camere. Fiecare apartament are centrală termică proprie.

„După aprobarea criteriilor, se va anunța public perioada de depunere a cererilor, totul în cadrul unei proceduri transparente. De asemenea, suntem în discuții cu Agenția Națională a Locuințelor pentru a construi, tot în curtea Spitalului Județean, încă două blocuri pentru personalul medical”, a mai declarat Costel Fotea.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr