Scene absurde, ca-n propaganda bolșevică, postate de deputatul PSD Laurențiu Gîdei pe Facebook. Stalin ar fi invidios

În caz că nu știați, județul Galați este reprezentat în Parlamentul României și de deputatul PSD Laurențiu Gîdei. Fost diasporez și fost primar al orașului Târgu Bujor, Gîdei l-a lansat pe orbita politicii prin intermediul PPDD, partidului Dan Diaconescu, patronul fostului post de televiziune OTV. Priceput la mai nimic, subordonat cu limba catifelată în PSD, dar tare-n gură ca o o țață de mahala în rest, bujoreanul a urcat rapid în ierarhia partidului celor trei trandafiri. Bine, e și-o vorbă: tot ceea ce urcă trebuie să și coboare.

Până acum, deputatul n-a excelat în vreun fel, deși deja face politică de vreo 15 ani. A umplut Facebook-ul de faptele „mărețe” de a schimba un stâlp, de a cârpi un gard, chestii din alea pe care orice țăran le poate pune pe internet, nu trebuie să fii primar pentru asta. Multă gargară în general, căci Târgu Bujor mai degrabă a dat înapoi decât înainte în mandatul lui de primar.

Însă de câteva săptămâni politicianul (deputat acum) a schimbat foaia și a devenit agresiv, grobian, „specialist” în tot și toate. Ce să mai… un adevărat influencer. Ne-a atras atenția un clip postat pe Facebook în care Laurențiu Gîdei recită furios un discurs de toată jena, în care logica este înlocuită fără rușine de minciună și demagogie de tip bolșevic. Stalin ar fi invidios. Puteți vedea materialul video aici, ca să fie clar că nu batem noi câmpii.

Aflăm astfel, din gurița deputatului, că la Galați nu se face spital regional din cauza USR, un partid care nici nu-i la guvernare și nici n-are decât 8% dintre parlamentari. Cu ochii tulburi și fruntea încrețită de la atâta elociență, Gîdei anunță „orbi et urbi” că și PNRR e de rahat, dat fiind că a fost negociat prost de USR. Băi, al naibii USR! Să vezi că tot ei țin cu dinții de pensiile speciale, ei au provocat încălzirea planetei și – mai știi? – ei l-or fi asasinat și pe Kennedy.

Nervos ca o viespe care a mirosit sticla de țuică, deputatul se lansează într-o lungă tiradă și contra partenerilor liberali de la guvernare, că – vezi dragă Doamne! – ăia-s de vină că în timpul guvernării COMUNE, cu 68% susținere parlamentară, nu au reușit să facă nici măcar două paie cruce, au băgat țara în criză, au umplut-o de datorii, au amanetat viitorul copiilor și nepoților, au tras doar pentru drepturile lor de „speciali”, de „aleși între aleși”, de semi-zei ai nației.

Nu zicem nu, liberalii merită un șut în fund din partea nației – că tot avem în 2024 o mulțime de alegeri – însă PSD este fix în aceeași postură ticăloasă, nu vedem de ce ar face pe fetele mari, ar vrea să-i voteze lumea ca și cum ar fi salvatorii nației, când ei sunt groparii României.

Cu atât mai puțin merită votat (că de asta face circul sinistru pe internet, evident!) Laurențiu Gîdei, un politician „născut” într-un partid-pubelă, care s-a cățărat și mai sus pe morman, cât să-i fie bine, deși duhnește de la o poștă a Farfuridi, a Brînzovenescu, a Ana Pauker, a Ghiță Dej și a alți „eroi” ai scenei politice.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr