Restricții de trafic în zona centrală a Galațiului, în perioada 3-7 aprilie. Rutele ocolitoare recomandate de autorități

Primăria municipiului Galați informează că, pentru buna desfășurare a lucrărilor privind reabilitarea rețelei de apă, în perioada 3 – 7 aprilie, se închide traficul auto pe strada Eroilor, capătul dinspre strada Domnească, pe o lungime de aproximativ 15 metri.

Totodată, traficul pe strada Domnească, la intersecția cu strada Eroilor, se va desfășura îngreunat, lucrările afectând banda dedicată troleibuzelor și parțial banda a doua de deplasare a străzii Domnească.
În ceea ce privește transportul public, autobuzele care asigură Traseul 15 (Piața Centrală – Gara CFR), pe sensul de deplasare Gara CFR – Piața Centrală, vor fi deviate pe str. Gării – str. Nicolae Bălcescu – str. Eroilor – str. Traian.

Pe durata desfășurării lucrărilor, șoferii pot opta pentru următoarele rute ocolitoare:

  • str. Domnească – str. Gării – str. Nicolae Bălcescu;
  • str. Domnească – str. Gării – str. Traian;
  • str. Traian – str. Eroilor – str. Universității – str. Domnească;
  • str. Domnească – str. Gării – str. Al. I. Cuza – str. Nicolae Gamulea – str. Domnească.

Pe durata desfășurării lucrărilor se recomandă șoferilor evitarea străzilor Nicolae Gamulea și Logofăt Tăutu.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier conducătorii auto sunt rugați să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră temporar instituită și semnalele agenților de circulație.

Lucrările sunt necesare pentru realizarea obiectivului „Reabilitare rețea apă potabilă str. Domnească, tronson cuprins între str. Eroilor și str. Gării”.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr