Concurs de ciclism la Galați, pe 23 aprilie. „Juniorii pedalează” din nou, într-o pledoarie pentru viață sănătoasă

Asociația Bike Works și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Galați îi invită pe cei mai curajoși bicicliști la cea de-a 16-a ediție a concursului „Juniorii Pedalează”, care va avea loc pe 23 aprilie 2023 în municipiul Galați. Va fi o cursă offroad dedicată copiilor, cu vârste între 4 și 18 ani, pe categorii, care va testa atât viteza, cât și tehnica.

„Susținem mișcarea și promovarea ciclismului în rândul copiilor. De aceea, revenim cu un nou concurs dedicat celor mai curajoși bicicliști care au astfel ocazia să lase ecranul telefonului sau al calculatorului pentru a interacționa în mod direct și a se bucura de o zi deosebită. De asemenea, copiii vor avea ocazia să-și dezvolte acele aptitudini și reflexe specifice mersului pe bicicletă”, spune Ciprian Jiga, președintele Asociației Bike Works.

Concursul va avea loc în municipiul Galați, în zona pădurii de lângă stadionul „Nicolae Rainea” (Dunărea), în data de 23 aprilie 2023.

Detalii și înscrieri: pe siteul www.bikeworks.ro, în cadrul secțiunii ”Juniorii Pedalează”.

Link înscrieri: https://www.bikeworks.ro/inscrieri-jp2023/

Înscrierile se fac doar online, până la data de 21 aprilie, ora 20.00, sau în momentul în care va fi atins numărul maxim de concurenți stabilit la 150. Taxa de înscriere este de 30 de lei. Copiii care vor parcurge cel mai repede traseul vor urca pe podium și vor fi premiați. Precizăm că la categoria 4-5 ani, copiii vor avea de parcurs un traseu pe asfalt.

Important: casca de ciclism este obligatorie.

Zona de concurs va fi delimitată față de trafic, traseul va fi marcat și va conține trasee de dificultate diferite, în funcție de categoria de vârstă a copiilor.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr