Parcul „Aventura” din Pădurea Gârboavele a fost deschis pentru public. Ce tarife de acces au fost stabilite

Consiliul Județean a aprobat deschiderea Parcului de Aventură din Pădurea Gârboavele – o investiție publică de aproape o jumătate de milion de euro – , din data de joi, 4 mai, la ora 12,00. Parcul ar fi trebuit inaugurat în urmă cu aproximativ o lună, însă momentul a fost amânat din cauza vremii ploioase și reci.

Cel mai nou obiectiv de distracție din județul Galați este amplasat în spatele Muzeului Satului și are amenajate 15 trasee de diferite grade de dificultate și două tiroliene.

La evenimentul de inaugurare au fost invitați copii aflați în evidența Direcției de Protecția Copilului, precum și un grup de copii ucraineni, care, timp de două ore, se vor bucura de o experiență unică.

Ulterior, tot joi, în prima zi în care parcul va fi deschis, intrarea pentru public va fi liberă, în limita capacității parcului, începând cu ora 14,00. Parcul dispune de 120 de echipamente de securitate pentru copii și adulți.

Ulterior, parcul va fi deschis de miercuri și până duminică, între orele 10,00 și 20,00, cu ultima intrare programată în toate aceste zile de la ora 17,00.

Tarifele de intrare sunt următoarele: miercuri și joi – 25 lei pentru copii și 35 de lei pentru adulți, pentru o perioadă de 3 ore, iar în weekend, vineri, sâmbătă și duminică – 30 de lei pentru copii și 40 de lei pentru adulți, tot pentru o perioadă de 3 ore. Există și opțiunea prelungirii, iar pentru fiecare oră suplimentară se vor plăti 15 lei (miercuri și joi) sau 20 de lei (de vineri până duminică).

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr