Ce surprize aduce gălățenilor festivalul Danube Rock Sound, ediția 2023. Au fost puse în vânzare biletele

Subcarpați, Byron, Basska, Melting Dice și COMA sunt, potrivit unui comunicat de presă, printre primele trupe confirmate la Danube Rock Sounds, eveniment care va avea loc în perioada 15-17 septembrie 2023, pe Plaja „Dunărea” din Galați. Evenimentul a ajuns la cea de-a noua ediţie. În luna mai, biletele la Danube Rock Sounds au prețul de 160 lei (abonament acces general) sau 400 lei (VIP), 60 lei (bilet pe zi – acces general) și 150 lei (bilet pe zi – VIP) și sunt deja disponibile pe iabilet.ro, anunţă organizatorii.

Pentru această ediţie, organizatorii pregătesc mai multe scene și un line-up mai divers, însă scopul festivalului rămâne același: de a promova muzica rock și alternativă prin concerte de cea mai înaltă calitate.

„Deși pare că mai e mult până la toamnă, știm cu toții cât de repede zboară timpul, iar planurile se fac încă de pe acum. Notați în calendar 15-17 septembrie, să petreceți 3 zile memorabile pe Plaja Dunărea din Galați la Danube Rock Sounds, festivalul de muzică rock și nu numai”, spune Codruț Dumitrescu organizatorul festivalului.

Danube Rock Sounds este singurul festival de muzică rock și alternativă din Galați și își propune să promoveze scena locală românească, dar și să aducă în fața publicului artiști pe care fanii nu au ocazia să îi vadă în mod obișnuit.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/RocklaDunare/.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr