A fost semnat contractul de execuție pentru spectaculoasa investiție de lângă Spitalul de Copii: parcare subterană cu parc deasupra

Primăria municipiului Galați a anunțat că a fost semnat contractul pentru realizarea unei parcări subterane și amenajarea unui parc modern în apropierea Spitalului pentru Copii.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: „Este un proiect necesar în această zonă aglomerată a orașului, dată fiind apropierea de acest spital. Astfel, construim o parcare subterană cu toată infrastructura necesară, inclusiv cu stații de încărcare pentru mașinile electrice. Mai mult, deasupra parcării vom amenaja un spațiu modern pentru relaxare”.

Prin proiect s-au prevăzut în principal următoarele categorii de lucrări: realizarea fundației, a pardoselii, pereților și a infrastructurii necesare, instalarea de panouri fotovoltaice, realizarea de instalații electrice de iluminat, detecție și avertizare la incendiu, realizarea instalațiilor interioare și exterioare de alimentare cu apă și canalizare, dar și a instalațiilor de stingere a incendiilor cu hidranți interiori și exteriori, grup pompare etc. În plus, va fi și un sistem automat de parcare, un sistem de supraveghere video, precum și stații de încărcare pentru vehiculele electrice.

Se dorește astfel realizarea unei parcări subterane cu o capacitate de circa 160 de locuri și amenajarea unui parc modern peste planșeul parcării.

Valoarea contractului, atribuit în urma licitației pentru obiectivul „Modernizare parc și amenajare parcare subterană Spitalul de Copii «Sf. Ioan» – proiectare și execuție”, este de 27.526.330,14 lei fără TVA. Durata contractului va fi 17 luni (4 luni pentru proiectare și 13 luni pentru execuție).

Contractul a fost atribuit Asocierii GENDAV SRL – RBX ELECTRIC FLASH LED SRL – GED PROJECT SRL – ARTEHNIS SRL.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr