Atenție, șoferi! Sistemul semaforizat din sensul giratoriu din Piața Energiei a fost pornit. Regulile sunt acum altele

Primăria municipiului Galați informează că de marți, 11 iulie 2023, începând cu ora 10.00, este pusă în funcțiune instalația de semaforizare din intersecția străzilor Siderurgiștilor cu 1 Decembrie 1918 și Basarabiei (sensul giratoriu din Piața Energiei, zona „General”).

Astfel, instalația de semaforizare de la fiecare trecere pentru pietoni va funcționa atunci când pietonul apasă butonul pentru a solicita culoarea verde la semaforul de la trecerea pentru pietoni.

De asemenea, culoarea verde pentru pietoni va fi afișată la o singură trecere, în timp ce la celelalte pietonii vor avea afișată culoarea roșie.

Este important de știu și că, de aici înainte, conducătorii de autovehicule care sunt deja în sensul giratoriu vor fi avertizați prin semnalul galben intermitent, emis de corpul de semafor unic dedicat mașinilor, că la următoarea trecere este afișată culoarea verde pentru pietoni.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, conducătorii auto sunt rugați să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră instituită, a mai transmis instituția menționată.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr