Centrul de „impozite și taxe” din Micro 18 trage oblonul pentru 30 de zile. Care este motivul suspendării activității

Primăria municipiului Galați informează că se suspendă activitatea timp de 30 de zile, pentru lucrări de igienizare, la centrul Direcției de Impozite, Taxe și alte Venituri Locale, situat în cartierul Micro 18 (str. Brăilei, nr.232, bl. E4, parter), începând de miercuri, 19 iulie 2023.

Pe timpul suspendării activității la acest centru, contribuabilii persoane fizice și persoane juridice pot efectua plăți în contul impozitelor și taxelor datorate bugetului local al Municipiului Galați prin intermediul platformei electronice https://ghiseul.ro, stațiilor de plată SelfPay amplasate în hipermarketuri, benzinării, agenții CEC, magazine sau la ghișeele deschise în cadrul celorlalte centre ale Direcției de Taxe.

Declarațiile privind înregistrarea/radierea mijloacelor de transport persoane fizice se pot depune prin poștă sau la ghișeele deschise în cadrul celorlalte centre ale Direcției.

Declarațiile privind înregistrarea/radierea imobilelor se pot depune prin intermediul platformei electronice https://e-digital.primariagalati.ro/, prin poștă sau la ghișeele deschise în cadrul celorlalte centre ale Direcției de Impozite, Taxe și alte Venituri Locale.

Certificatele fiscale pentru persoane fizice se pot obține prin intermediul platformei electronice https://e-digital.primariagalati.ro/ sau pe e-mail prin transmiterea cererii-tip completată, având atașată copia după actul de identitate sau la ghișeele deschise în cadrul celorlalte centre ale Direcției.

„Pentru evitarea aglomerației, recomandăm mijloacele electronice de comunicare sau plată”, a precizat muncipalitatea.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr