Lucrări de modernizare reluate la Spitalul din Târgu Bujor. Contractul cu primul constructor a fost reziliat

Au început lucrările de eficientizare energetică la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor. Este vorba de reabilitarea energetică a principalului corp de clădire a spitalului, în cadrul unei investiții cu fonduri europene de peste 4,8 milioane de lei (TVA inclus).

„Au început lucrările la una dintre cele mai importante investiții de la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor, după ce am desemnat un nou constructor. Firma care a câștigat prima licitație nu și-a îndeplinit prevederile contractuale, motiv pentru care Consiliul Județean a emis și un certificat constatator negativ, deoarece avem toleranță zero față de firmele care nu-și fac treaba”a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

În cadrul acestei investiții, se va înlocui tâmplăria și acoperișul, se va recompartimenta interiorul și vor fi reabilitate instalațiile electrice, termice și de distribuție a apei.

Mai mult, vor fi montate panouri fotovoltaice, pompe de căldură și sisteme inteligente de gestionare și monitorizare a consumului de energie. În acest moment, se lucrează doar la exterior.

Lucrarea este realizată de către S.C. PM Construct 2007 S.RL.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr