Peste 100 de elevi de la țară care au intrat la liceu cu medii peste 9,00, răsplătiți cu câte 1.500 de lei de Consiliul Județean Galați

Într-o vreme în care bursele de merit din Educație au ajuns să se dea elevilor cu medii mai mici de 2,00 (nu trebuie să-i discriminăm pe proști, nu-i așa?), se mai întâmplă să fie recompensată și adevărata valoare și munca. Miercuri, președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, a premiat 110 elevi din mediul rural, care au reușit să intre anul acesta la liceu cu medii peste 9.

„Continuăm frumoasa tradiție de a recompensa performanța în educație. Și anul acesta, i-am premiat cu câte 1.500 de lei pe cei mai buni elevi din mediul rural, care au obținut medii mari la admiterea la liceu din această vară. Sunt copii care au absolvit școli din mediul rural, dar care, cu multă muncă, au reușit să intre la cele mai bune licee din județul Galați și nu numai. Sunt tare mândru de acești copii minunați și le doresc mult succes în tot ceea ce vor face. De asemenea, îi felicit pe părinții lor și pe dascălii care i-au îndrumat în școala gimnazială”, a declarat Costel Fotea.

Cei 110 elevi sunt absolvenţi ai şcolilor din comunele: Valea Mărului, Matca, Cerțești, Pechea, Piscu, Drăgănești, Cudalbi, Liești, Grivița, Schela, Cosmești, Nămoloasa, Tudor Vladimirescu, Ivești, Smârdan, Tulucești, Vlădești, Slobozia Conachi, Țepu, Fârțănești, Corod, Ghidigeni, Brăhășești, Movileni, Fundeni, Cuza Vodă, Munteni, Vânători, Costache Negri, Independența, Rediu, Barcea, Braniștea, Frumușița, Umbrărești, Foltești, Buciumeni, Corni.

Bravo lor!

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr