Sezonul de pârâială din Galați se încheie cu o paradă a motocicliștilor prin oraș și cu un șpriț oferit de polițiștii de la Riders of IPA LE MC

Riders of IPA LE MC România Chapter Galați invită toți motocicliștii din Galați și împrejurimi la o paradă ocazionată de închiderea sezonului moto.

Parada va avea loc pe data de 18 noiembrie 2023, în intervalul 11.00- 13.00, cu plecare de pe Faleza Superioară a Dunării (zona Elice). Și-au anunțat participarea reprezentanții cluburilor de motocicliști din mai multe zone ale țării (Constanța, Craiova, Buzău, Vaslui, etc).

Ca și la deschiderea sezonului moto, deplasarea se va face cu respectarea indicațiilor organizatorilor și pe cele ale forțelor de ordine. Motocicliștii participanți se vor preocupa atât de siguranța proprie cât și a celorlalți participanți la trafic.

După terminarea paradei, începând cu ora 14,00, motocicliștii sunt invitați pe Calea Prutului nr. 54 (Union Jack Events) la socializare și degustarea unui preparat tradițional de sezon. Mâncarea și băutura vor fi din partea casei, urmând ca participanții să vină cu buna dispoziție.

„Accesul este liber și permis doar motocicliștilor, care vor face dovada posesiei permisului categoria A.
Parcarea motocicletelor va putea fi efectuată în spațiu amenajat în proximitatea restaurantului, beneficiind de supraveghere video și pază. Încurajăm condusul responsabil, astfel că motocicletele pot fi luate în cursul zilei următoare”, au precizat organizatorii.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr