Gogomăniile politice ilegale ale lui Picu Roman continuă vijelios. După cantina-trambulină, aduce pe străzi afișe electorale luminoase

Îl știți pe Picu Apostol Roman. Este fost viceprimar al Galațiului, actual director al Cantinei de Ajutor Social a Primăriei și președinte de filială județeană a unui partid cu denumire de struțo-cămilă: Partidul Umanist Social Liberal.

Ba chiar, mai nou, nu se știe prin ce ricoșeu politic mizerabil, a ajuns să mai sugă de la o țâță de stat, fiind numit membru al CA la Administrația Portuară a Dunării Maritime (APDM) Galaţi (administrator provizoriu, membru al Comitetului de Gestionare a Riscurilor). Ce riscuri gestionează Picu la APDM nu-i foarte clar, însă bănuim că, în conformitate cu ocupația lui de bază, are grijă să nu se ardă tocănița politică penibilă de acolo, căci locul e burdușit de sinecuriști de la toate partidele din România.

În esență, Picu este, de mai bine un sfert de secol, un atârnat politic, căci a ocupat doar funcții „arondate” politic și plătite din bani publici. În același timp, el folosește cu o rară impertinență funcțiile publice pentru a-și face o campanie electorală deșănțată, prin metode care încalcă flagrant legea. Totuși, în ciuda dovezilor, autoritățile abilitate să controleze fenomenul – cum ar fi Autoritatea Electorală Permanentă – se fac că plouă, tolerează fără jenă totul.

Dacă aruncați o privire pe pagina de Facebook a lui Picu Apostol Roman veți găsi acolo toate dovezile că folosește abuziv o funcție publică, inclusiv în scopuri electorale (deși legea spune că: 1- propaganda electorală este interzis în afara campaniilor electorale; 2 – în campaniile electorale nu pot fi folosite instituțiile publice).

De asemenea, mai nou Picu a scos pe stradă oameni-sandwich cu reclame luminoase în care gălățenii sunt îndemnați să-l voteze pentru a fi primar. Serile trecute, câţiva bărbaţi trecuţi de prima tinereţe au fost filmați în timp ce se plimbau prin zonele aglomerate ale municipiului Galaţi purtând în spate panouri luminoase cu chipul lui Picu Aposol Roman alături de Cristian Popescu Piedone, adică şefii la nivel local şi respectiv național ai Partidului Umanist Social Liberal (PUSL). Mesajul principal este că ”Umanistul Picu Apostol Roman este susţinut de 100% de Piedone”.

Filmarea a ajuns pe rețelele sociale și a fost distribuită pe pagina proprie inclusiv de către Picu Roman.

Dacă nici asta nu mai este campanie electorală ilegală, atunci se cheamă că am înnebunit cu toții, iar Picu trebuie numit direct împărat al planetei (eventual și director al cantinei de ajutor social a Căii Lactee), nu doar primar al Galațiului.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr