Onuț vrea să-l dea jos pe Ionuț. PNL merge la Primăria Galați cu Onuț Atanasiu, iar la CJ cu George Stângă

După ce George Simion și AUR-ul lui au deturnat-o pe vremelnic liberala Daniela Simona Vreme, care a devenit peste noapte naționalistă și a fost înscrisă în cursa pentru Primăria Galați, peneliștii de la malul Dunării – ne cerem scuze, dar nu-i putem numi liberali, căci s-ar răsuci Brătienii în morminte – s-au reorientat rapid. Că doar nu era să nu mimeze măcar că-i fac concurență social-democratului Ionuț Pucheanu.

Ba chiar Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a validat, în cadrul ședinței din 26 martie, candidații filialei PNL Galați atât pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) cât și pentru cea de primar al municipiului Galați.

Așadar, opozantul lui Ionuț este deputatul Onuț. Onuț Atanasiu, de felul lui profesor la LVA, dar în prezent frecător de mentă prin Parlament, ca deputat de Galați. Funcție în care n-a făcut drept nimic pentru gălățeni, în afară de câteva momente umoristice care n-ar fi trecut de preselecție nici măcar la „Românii au umor”. A se vedea scenele penibile cu gălețile de apă aduse în fața sediului Primăriei.

Lucrurile esențiale cu care PNL a săltat acum patru ani voturile gălățenilor (desființarea pensiilor speciale, atragerea de investiții de infrastructură, eliminarea corupției samd) rămânând, pentru peneliști, doar povești de adormit copiii.

Oricum Onuț are șanse să-l dea jos pe Ionuț ca la fel cu șansele ca armata României să invadeze China, dacă nu și mai mici decât atât.

De asemenea deputatul George Stângă, președintele filialei gălățene PNL, va candida la președinția CJ Galați. Probabil că dacă ar câștiga – șansele fiind, ca să fim sinceri, de circa 0,00000000001 la mie – ar face acolo un club de K1, ca să aibă Moro, Ciocan și alți peneliști cu pumnul ferm un loc unde să se antreneze.

În rest, don Georgică, tot la mica ciupeală o să stea, cu mici contracte de deratizare și dezinsecție prin instituții publice, cu mici proptele pentru a pune tot felul de nulități (profesional vorbind, că politic or fi folositori, nu știm) în funcții publice gras plătite. Samd.

Vă reamintim că alegerile locale şi cele europarlamentare de anul acesta se vor desfăşura duminică, 9 iunie 2024. Secţiile de vot vor fi deschise între orele 7.00 şi 22.00. Campania electorală va avea loc în perioada 10 mai – 8 iunie.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr