Sala de sport a Liceului de Marină va fi renovată și modernizată. De mai bine de 20 de ani este într-o stare deplorabilă

Primăria municipiului Galați informează că sala de sport a Liceului de Marină va fi modernizată, după ce au fost atrase fonduri prin PNRR, iar de curând a fost atribuit contractul de lucrări în urma licitației publice.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: „Sportul și educația sunt domenii esențiale, iar copiii trebuie să se bucure de cele mai bune condiții la școală. De aceea, vom moderniza sala de sport a acestui liceu de tradiție din orașul nostru”.

Contractul presupune în principal reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, lucrări de instalare/modernizare a sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice etc.

Pentru obiectivul „Renovare energetică – Reabilitarea și modernizarea sală de sport Liceul Tehnologic General de Marină Nicolae Dumitrescu Maican” valoarea contractului este de 2.438.092,48 lei fără TVA, după ce oferta declarată câștigătoare a fost cea depusă de către Asocierea Stiloterm SRL – Ecoloptim SRL. Durata contractului este de 12 luni.

Reamintim că sala respectivă de sport este, de mai bine de 20 de ani, într-o stare jalnică.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr