Autorul oribilei crime de la Liești, dus la arestare. A violat și a omorât o bătrână de 80 de ani

Prin ordonanţa din data de 16 aprilie 2024, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui bărbat în vârstă de 56 de ani, domiciliat în localitatea Lieşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, omor calificat, viol și tâlhărie calificată.

Magistrații au constatat că în seara zilei de 12 aprilie 2024, inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa victimei M.V., în vârstă de 80 de ani, din localitatea Lieşti, escaladând gardul împrejmuitor al curţii şi a lovit-o pe aceasta în zona capului şi de două ori cu un cuţit în zona toracică, iar apoi a întreţinut cu ea un raport sexual, împotriva voinţei ei.

După decesul victimei, cauzat de leziunile produse prin lovirea cu respectivul cuţit, inculpatul a sustras o sumă de bani din locuinţa acesteia şi alte bunuri, de mică valoare, părăsind locaţia prin acelaşi loc prin care intrase.

La data de 16 aprilie 2024 s-a dispus reţinerea inculpatului, pentru o durată de 24 de ore, propunându-se judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi arestarea preventivă a acestuia pentru o durată de 30 de zile.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr