Restructurarea bugetară a declanșat iadul în instituțiile publice gălățene. Războiul pe funcții s-a mutat și la sediile partidelor

De câteva zile este un adevărat pelerinaj la sediile locale ale PSD și PNL, dar și pe la cabinetele parlamentarilor de Galați, acolo unde „lipitorii de afișe” dau năvală pentru a obține „firman” că-și vor păstra funcțiile și privilegiile și că nu vor fi executați de restructurarea bugetară ce devine efectivă din 1 ianuarie 2024. Vă reamintim că de la

Citeste mai mult
Vreți, nu vreți, o să aveți bob suspendat în pădurea Gârboavele. Pe bani publici, că vin alegerile, deci trebuie „prezentate realizări”

Consiliul Județean a anunțat că va construi, în premieră pentru această zonă a țării, un bob suspendat în Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele. Mai exact, vor fi montate două instalații tip alpine coaster (bob vară/iarnă). „Vom oferi o nouă experiență de neuitat în Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL

2 răspunsuri

  1. Bună ziua, drag ziar Imparțial. Știu ca sunteți imparțiali, și aveți subiecte pe care alte publicații le ocolesc din diferite motive….
    As vrea sa relatez și eu o situație în învățământul nostru gălățean, mai exact la școala gimnaziala nr 38, „Grogore Moisil”. O doamna învățătoare (Grecu Maria), ce a întrat la începutul anului școlar în concediu prenatal, a lăsat în locul dumneaei un alt cadru didactic (Prichici Vasilica). A Fost în școala mai sus menționată. Doar ca persoana respectiva, la pensie, are aproximativ 71 ani, nu mai este in trend cu cerințele sistemului 2022 -2023. Mai exact, dumneaei are o atitudine comunista fata de copiii din clasa a 3-a, tipa, amenință că le mărește norma de teme, ceea ce făcea exact acum 30 ani. Sa dai unui copil în vacanta ce urmează, (vacanta denumita de minister drept vacanta de ski), câte 50 pagini teme la matematica, 50 pagini la romana, teme. Pai ce vacanta mai e asta???
    Plus ca atitudinea ei e una …..răzbunătoare, revoltătoare, tipa și se comporta urat.
    Ma întreb eu, acum. Chiar nu este niciun tânăr absolvent/a căruia sa i se atribuirea acest post ?o tânără învățătoare dornica sa se afirme, sa își înceapă cariera, sa își câștige existenta pentru care a învățat???
    Va mulțumesc!

Lasă un răspuns