Scene absurde, ca-n propaganda bolșevică, postate de deputatul PSD Laurențiu Gîdei pe Facebook. Stalin ar fi invidios

În caz că nu știați, județul Galați este reprezentat în Parlamentul României și de deputatul PSD Laurențiu Gîdei. Fost diasporez și fost primar al orașului Târgu Bujor, Gîdei l-a lansat pe orbita politicii prin intermediul PPDD, partidului Dan Diaconescu, patronul fostului post de televiziune OTV. Priceput la mai nimic, subordonat cu limba catifelată în PSD, dar tare-n gură ca o

Citeste mai mult

Scene absurde, ca-n propaganda bolșevică, postate de deputatul PSD Laurențiu Gîdei pe Facebook. Stalin ar fi invidios

În caz că nu știați, județul Galați este reprezentat în Parlamentul României și de deputatul PSD Laurențiu Gîdei. Fost diasporez și fost primar al orașului Târgu Bujor, Gîdei l-a lansat pe orbita politicii prin intermediul PPDD, partidului Dan Diaconescu, patronul fostului post de televiziune OTV. Priceput la mai nimic, subordonat

Citeste mai mult

2 răspunsuri

  1. Bună ziua, drag ziar Imparțial. Știu ca sunteți imparțiali, și aveți subiecte pe care alte publicații le ocolesc din diferite motive….
    As vrea sa relatez și eu o situație în învățământul nostru gălățean, mai exact la școala gimnaziala nr 38, „Grogore Moisil”. O doamna învățătoare (Grecu Maria), ce a întrat la începutul anului școlar în concediu prenatal, a lăsat în locul dumneaei un alt cadru didactic (Prichici Vasilica). A Fost în școala mai sus menționată. Doar ca persoana respectiva, la pensie, are aproximativ 71 ani, nu mai este in trend cu cerințele sistemului 2022 -2023. Mai exact, dumneaei are o atitudine comunista fata de copiii din clasa a 3-a, tipa, amenință că le mărește norma de teme, ceea ce făcea exact acum 30 ani. Sa dai unui copil în vacanta ce urmează, (vacanta denumita de minister drept vacanta de ski), câte 50 pagini teme la matematica, 50 pagini la romana, teme. Pai ce vacanta mai e asta???
    Plus ca atitudinea ei e una …..răzbunătoare, revoltătoare, tipa și se comporta urat.
    Ma întreb eu, acum. Chiar nu este niciun tânăr absolvent/a căruia sa i se atribuirea acest post ?o tânără învățătoare dornica sa se afirme, sa își înceapă cariera, sa își câștige existenta pentru care a învățat???
    Va mulțumesc!

Lasă un răspuns