Nr.3605, Vineri, 15 Decembrie 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 12 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Cărți de condoleanțe deschise la Galați în memoria Regelui Mihai

      Gălățenii care doresc să scrie mesaje în memoria Regelui Mihai I a României pot face acest lucru prin intermediul a două cărți de condoleanțe. Una dintre cărți a fost deschisă în holul de la intrarea în biblioteca ”V.A. Urechia” din str. Mihai Bravu nr. 16, iar alta la sediul Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei Galați din str. Basarabiei nr. 39. "Pentru concitadinii care doresc să scrie mesaje în memoria Regelui Mihai I a României a fost deschisă câte o CARTE DE CONDOLEANȚE, astfel: una pe holul de la intrarea în biblioteca ”V.A. Urechia” din str. Mihai Bravu nr. 16 și alta la sediul Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei Galați din str. Basarabiei nr. 39. Cei care doresc să-și exprime gândurile omagiale și să aducă flori în memoria Regelui nostru sunt așteptați până sâmbătă 14 ianuarie 2018(40 de zile), în intervalul orar 8:00 - 20:00, la adresele menționate. Veșnica Lui pomenire din neam în neam!", a transmis președintele ANRM Galați Ioan Furtună.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Primăria alocă peste 130.000 de lei pentru monitorizarea Falezei Dunării
Primăria municipiului Galați a făcut o achiziție de servicii de monitorizare a Falezei Dunării, valoarea contractului câștigat de firma S.C. Proexrom S.R.L. Iași. fiind de 130.000 lei fără TVA. Potrivit Biroului de Presă al Primăriei, ...(continuare)
Administratie - Se redeschide Piața Rușilor
Comercianții de la Piața Rușilor vor putea începând de sâmbătă, 16 decembrie, să revină în spațiul destinat comerțului care între timp va fi reamenajat, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați. În urma discu& ...(continuare)
Administratie - Dorin Otrocol a fost reinstalat în funcția de prefect după circa un an
Noul prefect al județului Galați, Dorin Otrocol, a fost investit, luni, în funcție, el înlocuindu-l astfel pe Gabriel Panaitescu, după ce în urmă cu aproximativ un an Otrocol a fost înlocuit în funcția de prefect de Panaitescu. Dorin Otrocol a fost ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact