Nr.3755, Marti, 14 August 2018  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Un bărbat este cercetat după ce a sustras un telefon mobil dintr-o ambulanță aflată în misiune

      Un bărbat, de 26 de ani, din Galați, care a sutras un telefon mobil de pe bordul unei ambulanțe aflată în misiune, este cercetat pentru furt, după ce a fost prins de un grup de cetățeni și predat polițiștilor locali.

     

      Un echipaj mobil din cadrul Secției nr. 1 Poliție Locală din Galați, în timp ce se afla, sâmbătă, în misiune de patrulare s-a sesizat când un grup de cetățeni l-au imobilizat pe bărbatul de 26 ani, potrivit unui comunicat transmis luni de Poliția Locală Galați. Bărbatul în cauză era acuzat că a sustras un telefon mobil de pe bordul unei ambulanțe, aflată în misiune, care staționa în Piața Centrala a orașului. La controlul corporal sumar efectuat asupra bărbatului, polițiștii locali au găsit telefonul pe care ambulanțierul l-a recunoscut ca fiind al său.

      În acest caz au fost întocmite actele procedurale, bărbatul în cauză fiind predat lucrătorilor Secției 1 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Parcarea 2018: Sancțiuni de peste 170.000 de lei, aplicate în iulie de polițiștii locali
Un număr de 687 de sancțiuni contravenționale în sumă de peste 170.000 lei și 137 de puncte penalizare au aplicat în luna iulie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și polițiștii de ...(continuare)
Administratie - Modificări privind circulația troleibuzelor miercuri și joi
Primăria municipiului Galați a anunțat că în perioada 08.08.2018 – 09.08.2018 se vor derula lucrări de modernizare a infrastructurii de transport public în comun, motiv pentru care vor exista modificări privind circulația troleib ...(continuare)
Administratie - Noi sensuri unice în municipiul Galați
Primăria municipiului Galați informează că, pentru fluidizarea traficului și siguranța circulației rutiere, începând de marți se vor efectua lucrări pentru semnalizarea rutieră verticală necesară implementării sensului unic ...(continuare)
Administratie - Trasee de autobuz deviate de la 1 iulie
Traseele de autobuz 30 și 31 din municipiul Galați vor fi deviate începând de luna viitoare, ca urmare a lucrărilor de resistematizare de pe strada Brăilei, potrivit unei informări transmise de reperezentanții Primăriei. Începând din data ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact