Nr.3788, Luni, 15 Octombrie 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Anchete sociale la blocul B8 din Mazepa, unde s-au semnalat fisuri

      Având în vedere investigațiile care se fac în zona blocurilor B8 – R2, pentru a depista care sunt cauzele apariției fisurilor și ce măsuri se impun, Primăria municipiului Galați a demarat anchete sociale prin Direcția de Asistență Socială. Potrivit Biroului de Presă al Primăriei, scopul acestora este de a identifica nevoile cetățenilor care locuiesc în cele două scări ale blocului B8 privind o eventuală mutare, în cazul în care va fi necesar. Dacă situația din teren, ce va fi relevată în urma expertizei care se efectuează în prezent, va arăta că este necesară o mutare a cetățenilor care locuiesc aici, trebuie să existe o bază de date privind numărul de persoane, starea de sănătate (dacă există sau nu persoane cu dizabilități), care ar avea nevoie de o locuință de necesitate.

      În paralel, se caută soluții pentru spații ce ar putea deveni, pentru o perioadă determinată de timp, locuințe de necesitate. În felul acesta, precizează reprezentanții Primăriei, se scurtează considerabil timpii de așteptare în cazul în care expertiza va arăta că aceste acțiuni sunt necesare.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Blocurile care vor fi deservite de microcentralele de cartier
Primăria municipiului Galați a anunțat, miercuri, că în cadrul procedurii de achiziție publică pentru transformarea celor 20 de puncte termice în microcentrale de cartier, ofertele declarate câștigătoare sunt cele depuse de Asocie ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicSocial Mica PublicitateContact